Blijf optimaal verbonden

Optimaal verbonden blijven voor klanten? Speciaal voor ondernemers in de Drechtsteden delen we 4 GRATIS tips om uw klanten telefonisch beter van dienst te zijn.

Welkom bij 4COM

Met VoIP (Voice over Internet Protocol) van 4COM neemt u telefonie af als een flexibele en schaalbare dienst. Doordat u belt via het internet wordt de standaard telefoonaansluiting in uw kantoor vervangen en hoeft u geen grote investering meer te doen. Daarnaast Het grote voordeel van VoIP bellen via 4COM is dat u als ondernemer makkelijk op- en afschaalt, onze diensten groeien mee met uw bedrijf.

Maximaal flexibel

Ideaal aan bellen via de cloud is de flexibiliteit, vanwege de licentiestriuctuur kunt u naar behoeven functionalieiten op- en afschalen. Heeft u 2 of 100 toestellen nodig? Alles is mogelijk en per werkplek betaald u een vast bedrag.

Onbeperkt bellen voor een vast bedrag

Met VoIP heeft u geen bijkomende kosten en kunt u onbeperkt bellen voor een vast maandbedrag. 2 of 50 toestellen? U kunt maandelijks makkelijk op- en afschalen.

Direct kosten besparen

Doordat u met VoIP belt via het internet hoeft u geen grote investering meer te doen in een fysieke telefooncentrale. Zo bespaart u direct kosten en zit u niet vast aan langlopende contracten.

Ook bereikbaar tijdens storingen

Als om wat voor reden dan ook de internetverbinding wegvalt heeft u altijd nog een betrouwbare, supersnelle Wireless back-up via het 4G-netwerk van Vodafone.

Makkelijk gebruikers toevoegen

Eenvoudig medewerkers toevoegen en werkplekken aanpassen. VoIP biedt de mogelijkheid om zelf een werkplek naar wens in te stellen en op specifieke tijden functionaliteiten aan of uit te zetten. Bovendien belt u via het internet met een hoge audio kwaliteit.

Ook thuis vertrouwd verbonden

Doordat u met VoiP over het internet belt kunnen medewerkers ook vanuit huis en zelfs onderweg vertrouwd bellen via één of meerdere zakelijke nummers en gebruik maken van dezelfde functionaliteiten als op de zaak.

We adviseren u graag!

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over flexibel werken en VoIP telefonie? Laat u op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen door één van onze adviseurs.

SIP trunk

Direct kosten besparen met VoIP van 4COM?

Is uw telefooncentrale nog niet afgeschreven? Dan kunt u doormiddel van SIP trunk toch direct overgaan op VoIP van 4COM. Hiermee koppelen wij uw telefooncentrale aan ons platform. U behoudt hierbij al uw huidige faciliteiten en start direct met besparen op uw telecomkosten! Lees meer over zakelijke telefonie van 4COM.

 

telefonie drechtsteden

Vast & mobiel integratie

Als ervaren telecomspecialist biedt 4COM dé geschikte mobiele oplossing om uw bedrijf nog beter zaken te laten doen. Van losse bundels tot volledig maatwerk, 4COM is leverancier van alle grote telecomproviders met voordelen voor Nederland, België en Duitsland. Kiest u voor vast & mobiel integratie bij uw VoIP aansluiting geniet u van veel extra functionaliteiten zoals snel door te schakelen tussen vast en mobiel en bellen vanaf één centraal nummer, wel zo professioneel

 

Waarom telefonie van 4COM?

Als betrouwbare partner op gebied van communicatieoplossingen zoeken we samen met u naar een passende oplossing waarmee u makkelijk op- en afschaalt. Zo voorkomt u onnodige kosten en zijn de functionaliteiten optimaal afgestemd op uw bedrijf. Doormiddel van onafhankelijk advies bieden we een oplossing die écht bij uw bedrijf past.

4COM is onafhankelijke leverancier van:

Vodafone zakelijke partner 4COM
Ziggo zakelijke partner 4COM
Tele 2 zakelijke partner 4COM

Neem contact op

We komen graag persoonlijk met u in contact om u optimaal te kunnen helpen. Neem gerust contact op of kom eens langs bij ons op kantoor.

Bezoek ons op locatie

Jacobus Lipsweg 112
3316 BP Dordrecht
Nederland

T: 078 – 750 17 35
E: info@4com.nl

Contact met een specialist

Plaats hier uw vraag of opmerking