VoIP

Zakelijk bellen via het internet

Wat is VoIP Telefonie?

Met VoIP (Voice over Internet Protocol) belt u via het internet. Hiermee wordt de standaard telefoonaansluiting in uw kantoor vervangen en hoeft u geen grote investering meer te doen. Daarnaast zorgt bellen via het internet voor een uitstekende bel-kwaliteit en kunnen alle gewenste functionaliteiten eenvoudig naar wens worden ingericht. Het grote voordeel van VoIP bellen via 4COM is dat u als ondernemer makkelijk op- en afschaalt, zo laat u uw communicatiesysteem meegroeien met uw bedrijf.

Maximaal flexibel

Ideaal aan bellen via de cloud is de flexibiliteit, vanwege de licentiestructuur kunt u naar behoeven functionaliteiten  op- en afschalen. Heeft u 2 of 100 toestellen nodig? Alles is mogelijk en per werkplek betaald u een vast bedrag.

Onbeperkt bellen voor een vast bedrag

Met VoIP heeft u geen bijkomende kosten en kunt u onbeperkt bellen voor een vast maandbedrag. 2 of 50 toestellen? U kunt maandelijks makkelijk op- en afschalen.

Direct kosten besparen

Doordat u met VoIP belt via het internet hoeft u geen grote investering meer te doen in een fysieke telefooncentrale. Zo bespaart u direct kosten en zit u niet vast aan langlopende contracten.

Ook bereikbaar tijdens storingen

Als om wat voor reden dan ook de internetverbinding wegvalt heeft u altijd nog een betrouwbare, supersnelle Wireless back-up via het 4G-netwerk van Vodafone.

Makkelijk gebruikers toevoegen

Eenvoudig medewerkers toevoegen en werkplekken aanpassen. VoIP biedt de mogelijkheid om zelf een werkplek naar wens in te stellen en op specifieke tijden functionaliteiten aan of uit te zetten. Bovendien belt u via het internet met een hoge audio kwaliteit.

Ook thuis vertrouwd verbonden

Doordat u met VoiP over het internet belt kunnen medewerkers ook vanuit huis en zelfs onderweg vertrouwd bellen via één of meerdere zakelijke nummers en gebruik maken van dezelfde functionaliteiten als op de zaak.

We adviseren u graag!

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over flexibel werken en VoIP telefonie? Laat u op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen door één van onze adviseurs.

SIP trunk

Direct kosten besparen met VoIP van 4COM?

Is uw telefooncentrale nog niet afgeschreven? Dan kunt u doormiddel van SIP trunk toch direct overgaan op VoIP van 4COM. Hiermee koppelen wij uw telefooncentrale aan ons platform. U behoudt hierbij al uw huidige faciliteiten en start direct met besparen op uw telecomkosten! Lees meer over zakelijke telefonie van 4COM.

 

Waarom telefonie van 4COM?

Als betrouwbare partner op gebied van communicatieoplossingen zoeken we samen met u naar een passende oplossing waarmee u makkelijk op- en afschaalt. Doormiddel van onafhankelijk advies bieden we een oplossing die écht bij uw bedrijf past. 4COM is dé telecom leverancier voor omgeving Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserwaard en Ridderkerk.

4COM is onafhankelijke leverancier van:

Vodafone zakelijke partner 4COM
Ziggo zakelijke partner 4COM
Tele 2 zakelijke partner 4COM

Neem contact op

We komen graag persoonlijk met u in contact om u optimaal te kunnen helpen. Neem gerust contact op of kom eens langs bij ons op kantoor. 4COM is gevestigd in Dordrecht en levert telecom oplossingen en is dé specialist in de Drechtsteden.

Bezoek ons op locatie

Jacobus Lipsweg 112
3316 BP Dordrecht
Nederland

T: 078 – 750 17 35
E: info@4com.nl

Contact met een specialist

Plaats hier uw vraag of opmerking