Verhuizen? Maak ook uw bedrijfstelefonie klaar voor de toekomst

Bij een verhuizing van uw bedrijf komt veel kijken. Graag voegen wij daar nog iets aan toe: een bedrijfsverhuizing is hét uitgelezen moment om ook uw telefoniesysteem te verbeteren. Want juist nu is het extra belangrijk om goed bereikbaar te zijn en efficiënt te kunnen werken. Heeft u zich weleens afgevraagd hoe belangrijk telefonie – vast en mobiel – is in uw dagelijkse business? En is uw telefoniesysteem daar eigenlijk wel optimaal voor ingericht? Bent u goed bereikbaar, op kantoor en onderweg, en vooral: betaalt u niet te veel?

Wij zien dat veel bedrijven gebruikmaken van verouderde systemen of het nieuwe systeem niet optimaal benutten. Denk hierbij aan flexibel op- en afschalen, click- en bel functionaliteiten of slimme doorschakel mogelijkheden. Recent hebben wij voor een klant de overgang geregeld van een fysieke centrale naar een telefooncentrale in de cloud – waar ook mobiele telefonie in kan worden geïntegreerd. De verantwoordelijke was aanvankelijk sceptisch, maar nu het systeem eenmaal in gebruik is, is hij overtuigd: ‘Alleen al het financiële voordeel is merkbaar. Voor bedrijven vanaf vijf medewerkers zal dit een aantrekkelijke oplossing zijn.’

Vaak raden wij klanten aan om zo’n overstap juist te doen bij een verhuizing. Wij ontzorgen u en richten alles in op uw nieuwe locatie, zowel telefonie als internet. Als onafhankelijke leverancier kunnen we in voor u in kaart brengen welke oplossing het best passend is en zorgen we voor een maatwerk oplossing. Benieuwd naar de internetmogelijkheden op uw nieuwe locatie? Doe de postcodecheck en krijg het in beeld.

Vanuit 4COM bewaken we dat de overgang van oud naar nieuw op het geplande moment geruisloos en soepel gaat. Zo blijft u perfect bereikbaar en ondervinden uw klanten hier geen gevolgen van. Bovendien kan een kritische blik op uw huidige telefonieoplossing u aardig wat opleveren. Zowel financieel als op gebied van efficiëntie. 4COM kijkt elke maand mee en geeft advies over hoe hu het telefoniesysteem maximaal efficiënt kunt inrichten. De aanpassing vergt misschien even wat huiswerk, maar dan is uw kantoor ook klaar voor de toekomst. De sleutel ligt in uw handen!

Meer weten over vaste telefonie voor uw bedrijf?

Kortom, er zijn genoeg opties. 4COM heeft de juiste kennis in huis om u optimaal te adviseren. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Neem gerust contact op.