2021; tijd voor een nieuwe telecomoplossing

U kent het wel, uw telefoon- of internet contract loopt af en alle ontwikkelingen moeten opnieuw onder de loep worden genomen. Wat zijn de verschillen? Wat zijn de voordelen? Kunnen we besparen? En de vraag van dit moment; Wat sluit het beste aan op het nieuwe thuis- of mobielwerken? Mede door lange contracttermijnen, kleine lettertjes en onduidelijke taal zijn zakelijke telefonie & internet ondergeschikte en niet bepaald ‘sexy’ onderwerpen binnen de bedrijfsvoering. Desalniettemin zijn telefonie & internet juist in 2021 belangrijker dan ooit. Thuiswerken is here to stay! Maar hoe speel je hier als bedrijf optimaal op in?

Tevreden over uw huidige leverancier?

Dat u tevreden bent over uw huidige leverancier snappen en respecteren wij natuurlijk. Toch kan het interessant zijn om u breed te oriënteren en te laten informeren. De telecomwereld staat namelijk niet stil, binnen een jaar kan er veel veranderen! En weet u goed waar u dan precies tevreden over bent? De communicatie vindt bijna volledig plaats over het internet: Bellen via VoIP (het internet) of events via Microsoft Teams zijn pas het begin. Door het brede scala aan oplossingen is voor bedrijven vaak niet duidelijk wat nu écht past binnen de bedrijfsvoering.

Bij 4COM doen we het anders

Uw bedrijf en manier van bedrijfsvoering staan binnen onze aanpak centraal. Wij bieden de mogelijkheid om alle oplossingen persoonlijk te komen ervaren in onze demo ruimte. Daarnaast kunnen wij op aanvraag samen met u langs bij de datacentra van grote providers waarmee wij samenwerken. Zo krijgt u inzicht in hoe uw communicatieverkeer loopt en wat het precies inhoudt. Als officiële partner van o.a. Vodafone-Ziggo, T-Mobile en Tele2 gaan we mee met de huidige ontwikkelingen en bijbehorende certificeringen. Hierdoor profiteert u altijd van de nieuwste ontwikkelingen.

Meer weten?

Ook na de implementatie blijven we actief evalueren en kijken we samen hoe u de operationele zaken nóg beter kunt inrichten. Denk aan kosten besparen, een hogere productiviteit of beter samenwerken. 4COM ontzorgt, terwijl u zelf de controle houdt. Kom gerust eens kijken bij ons, we laten u graag de mogelijkheden bij ons op locatie zien.