Teams 2.0

Microsoft Teams is hard op weg om de populairste zakelijke applicatie van het moment te worden. Nog dit kalenderjaar komen er nieuwe functionaliteiten die zorgen voor een dynamische kijkervaring. Benieuwd? Lees snel verder:

Microsoft teams nieuwe vergaderruimte

1. Meetings - New Together mode scenes

Met de nieuwe Together-modus scènes die dit kalenderjaar komen, worden ontmoetingen in een nieuwe setting gebracht om deelnemers zich dichter bij elkaar te laten voelen, zelfs als ze uit elkaar zijn. Met deze nieuwe modus kan gekozen worden voor verschillende soort omgevingen die de ervaring van een call beter maken, of het nu gaat om een auditorium, een vergaderzaal of een koffietentje.

ms teams 4COM

2. Aangepaste lay-outs

Later dit jaar zullen aangepaste lay-outs zorgen voor een meer dynamische kijkervaring. Het zal de presentatoren in staat stellen om de manier waarop de inhoud tijdens een vergadering aan de deelnemers wordt getoond, aan te passen. Wanneer een presentator bijvoorbeeld een PowerPoint-dia toont, kunnen de deelnemers de videobeelden op de voorgrond van de dia zien. Informatie kan op die manier beter en interactiever worden overgebracht.

Microsoft Teams - Breakout Rooms - 4COM

3. Break out rooms

In oktober kunnen de organisatoren van de vergaderingen de deelnemers in kleinere groepen opsplitsen om brainstormsessies of groepsdiscussies mogelijk te maken. Presentatoren kunnen ervoor kiezen om tussen de pauzeruimtes in te springen, mededelingen te doen aan alle pauzeruimtes, en/of de pauzeruimtes te sluiten, zo iedereen weer terugkomt naar de hoofdbijeenkomst.

meeting recap

4. Vergaderoverzicht

Vergaderrecords helpen de teams om (na afloop van de Teams Meeting) op koers te blijven en het werk na een vergadering voort te zetten, zowel voor de deelnemers als voor degenen die niet in staat waren om een vergadering bij te wonen. Deze optie biedt de volgende mogelijkheden: vergadering opname, transcript, chat, gedeelde bestanden en meer… De samenvatting van de vergadering zal ook beschikbaar zijn in het vergaderingsevenement in uw Outlook-kalender.

webinarsupport

5. Webinar registratie en rapportage

Voor meer gestructureerde vergaderingen, zoals webinars van of voor klanten, kunnen de organisatoren van vergaderingen gebruik maken van de registratie van evenementen met geautomatiseerde e-mails. Op die manier kan de aanwezigheid beter worden beheerd. Daarnaast kan er na de vergadering een gedetailleerd rapportagedashboard bekeken worden dat helpt om de betrokkenheid van de deelnemers te begrijpen. Deze nieuwe functies zullen naar verwachting tegen het einde van het jaar al komen.

Meer weten over communicatieoplossingen voor uw bedrijf?

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over telefonie en internet van 4COM? Laat u op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen door één van onze adviseurs.

4COM is onafhankelijke leverancier van:

Vodafone zakelijke partner 4COM
Ziggo zakelijke partner 4COM
Tele 2 zakelijke partner 4COM

De voordelen van 4COM

één aanspreekpunt één contract
Flexibel en schaalbaar
Onafhankelijk advies