6 maanden gratis Teams

Het thuiswerken is vrijwel al helemaal genormaliseerd. Zeker in deze tijd is het van belang om in contact te blijven met je netwerk. Microsoft geeft de mogelijkheid om via Teams altijd en overal toegang tot je bedrijfsnetwerk te krijgen. Dit maakt het thuiswerken leuker en makkelijker. Zo staat u zonder problemen in contact met uw klanten of collega’s.

Wat is Microsoft-teams?

Microsoft-Teams (ook wel Teams genoemd) is een communicatie-platform waarmee je online samen kunt werken. Zoals de naam al zegt is het gericht op het werken in teams. Er kunnen via Teams verschillende kanalen aangemaakt worden. Via deze kanalen kunnen er bestanden en chatberichten gedeeld worden. Denk hierbij aan Excel bestanden, Word bestanden en presentaties. Ook kan de agenda met elkaar gedeeld worden.

Wat Teams nog meer zo interessant maakt is het videobellen. Dit videobellen heeft Skype for Business vervangen. Online vergaderen en conferenties houden tot 250 mensen wordt binnen teams mogelijk. Verder biedt Teams functionaliteiten zoals scherm delen en gesprekken opnemen.

 

4COM & Teams

Bij 4COM maken wij op dit moment volop gebruik van Teams. Ondanks dat we door Covid-19 en social distancing maar een beperkt aantal plaatsen op kantoor beschikbaar hebben proberen wij zoveel mogelijk met elkaar in contact te staan. Een aantal medewerkers werken nu vanuit huis, maar via Teams wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van video bellen. Zo wordt er vergaderd en onderling overlegd. De service en het persoonlijke contact wat wij hoog in het vaandel hebben staan kunnen wij zo waarborgen.

Normaal gesproken als er binnen 4COM een vraag is, wordt er even naar een collega toegelopen. Met thuiswerken is dit helaas niet mogelijk. Toch wordt er nog optimaal gecommuniceerd via Teams. Middels de chat worden de vragen gesteld en eventuele documenten gedeeld. Zo hoeven de documenten niet meer apart gemaild te worden en kunnen er zelfs meerdere mensen tegelijk in werken. Gemakkelijk toch?

6 maanden gratis.

De 6 maanden gratis worden voor u ter beschikking gesteld via het office 365 E1 pakket. Heeft u deze licentie al dan geld deze actie helaas niet voor u. Wanneer u deze licentie al wel heeft maar nog geen Teams gebruikt dan kunt u dit eenvoudig via uw Microsoft toevoegen. 4COM biedt hierbij zowel online als telefonisch support.

Na deze 6 maanden verloopt uw licentie en kunt u een betaald abonnement afsluiten. Hierbij zijn verschillende opties voor abonnementen. Kiest u ervoor om niet betaald verder te gaan na deze periode kan het zo zijn dat er bepaalde data verloren gaat. Dit omdat de data mogelijk is opgeslagen is in de Teams app.

4COM biedt u deze 6 maanden gratis aan. Hierbij ontvangt u de E1 licentie en de mogelijke support hierbij. Wij helpen u bij het installeren van Teams op al uw apparaten en bieden support via e-mail, telefoon en op locatie. Dit doen wij ook buiten kantoortijden!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Altijd op de hoogte blijven van de laatste trends & ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief