Succesverhaal: Pro-Log

De coronaperiode heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven snel moesten schakelen van werkzaamheden alleen op kantoor, naar overal de mogelijkheid hebben om te werken. Daar komt goede bereikbaarheid richting uw klanten natuurlijk ook bij kijken. Bij 4COM begrijpen we als geen ander dat juist bevrachtingskantoren en andere maritieme toeleveranciers optimaal verbonden moeten blijven om continuïteit te kunnen waarborgen. Pro-Log is al meer dan 10 jaar klant bij 4COM. Met onze totaaloplossing zijn de medewerkers bij Pro-Log optimaal verbonden. Tijdens corona tijd is er snel geschakeld en hebben we een flexibele oplossing geboden waarmee medewerkers ook vanuit huis goed konden werken.

Werken vanuit huis tijdens corona

Bij 4COM staan we bekend om het leveren van snelle oplossingen voor de binnenvaart. Voor Pro-Log hebben we dit tijdens de coronaperiode ook kunnen bewijzen. Zo hebben we snel geschakeld en ervoor gezorgd dat de medewerkers van Pro-Log vanuit huis konden werken met een vast toestel. Hierdoor bleven ze optimaal bereikbaar voor klanten, maar ook voor elkaar.

Alle benodigde functionaliteiten

Door met een betrouwbare telecom oplossing te werken konden alle functionaliteiten perfect vanuit huis gebruikt worden. Denk aan intern doorverbinden, gebruik maken van de intercom of zien welke collega’s wel of niet in gesprek zijn. Hierdoor ondervonden de klanten van Pro-Log tijdens deze periode geen hinder van de veranderingen.

De toekomst

Volgens Arjen Barto, directeur bij Pro- Log is een goede balans tussen thuiswerken en op kantoor belangrijk om de creativiteit te waarborgen. Maar thuiswerken draagt ook bij aan de productiviteit van medewerkers en continuïteit van het bedrijf. Het is in ieder geval belangrijk dat bedrijven snel kunnen schakelen en de buitenwereld hier geen last van ondervindt. Dit is waar 4COM optimaal in kan voorzien.

Meer weten over vaste telefonie voor uw bedrijf?

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over telefonie en internet van 4COM? Laat u op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen door één van onze adviseurs.

4COM is onafhankelijke leverancier van:

Vodafone zakelijke partner 4COM
Ziggo zakelijke partner 4COM
Tele 2 zakelijke partner 4COM

De voordelen van 4COM

één aanspreekpunt één contract
Flexibel en schaalbaar
Onafhankelijk advies

Neem contact op

We komen graag persoonlijk met u in contact om u optimaal te kunnen helpen. Neem gerust contact op of kom eens langs bij ons op kantoor.

Bezoek ons op locatie

Jacobus Lipsweg 112
3316 BP Dordrecht
Nederland

T: 078 – 750 17 35
E: info@4com.nl

Contact met een specialist

Plaats hier uw vraag of opmerking