Ontdek de internetmogelijkheden op uw nieuwe bedrijfslocatie

Bij een bedrijfsverhuizing zijn er veel zaken om rekening mee te houden en voor de continuïteit van uw bedrijf wilt u een zo efficiënt mogelijke overgang. Daarnaast wilt u niet dat uw klanten nadelige gevolgen ondervinden door slechtere bereikbaarheid tijdens een bedrijfsverhuizing. Een betrouwbare internetverbinding en telefonie oplossing zijn hierin cruciaal. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? En bestaan er tussenoplossingen? 4COM ondersteunt bij het inrichten van uw communicatienetwerk voor, tijdens en na de verhuizing. We brengen de infrastructuur binnen uw nieuwe bedrijfspand in kaart en kunnen op aanvraag een maatwerkoplossing aanbevelen.

Gratis internetadvies voor uw nieuwe bedrijfslocatie

Benieuwd naar de internet mogelijkheden op uw nieuwe adres? Met onze software doen we een provider-onafhankelijke check en leggen de mogelijkheden voor u naast elkaar. Voer uw (toekomstige) postcode in en ontvang gratis advies.

Postcodecheck
Vul onderstaand formulier in en ontdek de internetmogelijkheden op uw nieuwe bedrijfslocatie (voer uw toekomstige postcode in). U ontvangt binnen één dag reactie.
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring en sta toe dat 4COM mijn gegevens opslaat in haar registratiedatabase en kan gebruiken voor diverse 4COM marketingdoeleinden.
4com productdemo

Productdemo

Om u een beeld te geven van welke mogelijkheden er allemaal zijn, bieden we de mogelijkheid om langs te komen bij ons op kantoor voor een persoonlijke demo. Hierin lichten we toe welke oplossingen er zijn, en wat past binnen uw nieuwe visie.

Bekijk deze video om een impressie te krijgen: (klik hier) 

We adviseren u graag!

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over telefonie en internet van 4COM? Laat u op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen door één van onze adviseurs.

4COM - één vast aanspreekpunt

Bij 4COM houden we van direct contact en korte lijntjes met de klant. Zo garanderen wij snelle service en een gerichte aanpak. Voor de oplevering krijgt u één vast aanspreekpunt die de complete migratie van de bestaande naar de nieuwe omgeving regelt. Hierdoor heeft u snel antwoord op uw vragen.

Bekabeling

 • We zorgen voor de juiste bekabeling voor faciliteiten als de printer etc.
 • We zorgen dat deze bekabeling veilig afgemonteerd en getest is.
 • We maken een plattegrond van alle werkplekken, de serverruimte etc.

 

Werkplekken

 • Telefoonnummer worden direct overgezet
 • De callcenter mogelijkheden richten we in (wie neemt de inkomende gesprekken op en wat gebeurt er als er niet wordt opgenomen)
 • We bieden de mogelijkheid van integratie met de mobiele telefoon (vast-mobiel-integratie)

 

Slimme oplossingen

 • Met VoIP telefonie bent u locatie-onafhankelijk
 • Alle medewerkers behouden hun nummer
 • Uw bereikbaarheid blijft geborgd met vast-mobiel-integratie
 • Flexibel medewerkers toevoegen of verwijderen
 • Met tijdelijke verbindingen heeft u altijd een back-up

 

4COM is onafhankelijke leverancier van:

Vodafone zakelijke partner 4COM
Ziggo zakelijke partner 4COM
Tele 2 zakelijke partner 4COM