• Op zoek naar maatwerk advies? Wij helpen u graag!

  • Zakelijke Cloud Telefonie voor de drechtsteden

  • Vaste Telefonie!

Paul van Utrecht

Commercieel Directeur

Paul van Utrecht

Mijn naam is Paul van Utrecht. Als zoon van een schipper snap ik wat belangrijk is voor onze klanten uit de Maritieme Sector.

MARCO VAN UTRECHT

Financieel Directeur

MARCO VAN UTRECHT

Mijn naam is Marco van Utrecht. Heerlijk om al die cijfers tot een eenvoudige rapportage te maken!

Hans de Vries

Adviseur cloudtelefonie en internet

Hans de Vries

Vaste telefonie ingewikkeld? In een persoonlijk advies gesprek leg ik u alles uit over de mogelijkheden van zakelijk bellen, Cloud-Telefonie en Voice over IP.

Janieke Kornet

Medewerker Contractbeheer

Janieke Kornet

Mijn naam is Janieke Kornet en met veel plezier ben ik inmiddels al 3 jaar werkzaam bij contractbeheer. Hier activeren en verlengen wij de abonnementen voor onze klanten. Ik vind het erg leuk om bij 4COM te werken omdat we samen een ontzettend gezellig team vormen! De reden dat ik bij 4COM ben komen werken is omdat mijn nicht ging varen en ik hierdoor affiniteit heb gekregen met de binnenvaart.

Hanneke de Snoo

Medewerker Contractbeheer

Hanneke de Snoo

Ik ben Hanneke, medewerker op de gezelligste afdeling van 4com: contractbeheer. Naast dat wij veel lachen bij contractbeheer, doen we elke dag ons best om alle klanten zo goed en transparant mogelijk te helpen. En dit doen we dan ook weer met alle plezier! Als onze klanten blij zijn, zijn wij dat ook! Naast mijn werk breng ik tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik heb en grote liefde voor Italië.. en natuurlijk ook voor mijn man ;)

Arjan Stam

Coördinator Service en Support

Arjan Stam

Als coördinator van de service & support afdeling zorg ik er samen met het team voor dat alle technische problemen zo snel mogelijk worden verholpen. Wij staan voor u klaar!

Kim Stout

Adviseur Mobiele Telefonie

Kim Stout

Ik ben Kim, werkzaam op de afdeling Verkoop. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het adviseren van mobiele telefonie en internet abonnementen. Maar ook voor apparaten zoals; smartphones, laptops of routers kunt u bij mij terecht. Het leuke aan mijn werk vind ik het vele contact met de klanten en het geeft mij een goed gevoel als ik de klant met één van onze oplossingen kan helpen.

Robert Goud

Adviseur Mobiele Telefonie

Robert Goud

Mijn naam is Robert, sinds kort ben ik werkzaam bij 4COM op de afdeling verkoop. Naast mijn werk ga ik nog één dag in de week naar school en doe ik de opleiding junior accountmanager. Ik hoop u graag te helpen bij het maken van de juiste keuze van uw abonnement.

Erwin Heetveld

Medewerker Service en Support

Erwin Heetveld

Met veel plezier maak ik onderdeel uit van de afdeling service en support. Samen met het team verhelpen wij dagelijks verschillende problemen en zoeken we samen met u naar de juiste oplossing!

Christiaan Meijer

Projectmanager

Christiaan Meijer

Mijn naam is Christiaan, als Project Manager ben ik verantwoordelijk voor het managen van de implementatie- en transitie bij Telefonie en IT projecten bij onze klanten.

Anita Ouwens

Receptioniste

Anita Ouwens

Ik ben Anita Ouwens, receptioniste en administratief medewerker bij 4COM. Elke dag is anders en ons team bestaat uit echte mensen-mensen; er is meer persoonlijke aandacht en meer begrip zowel naar klanten toe als naar personeel. In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk voor ouderen en ben ik mantelzorger, ik hou van wandelen en gezellige tripjes en mijn levensquote is “DON’T DREAM YOUR LIFE, LIVE YOUR DREAM!”

Joop Keesmaat

Medewerker debiteurenbeheer

Joop Keesmaat

Mijn naam is Joop Keesmaat en ik ben actief voor 4COM als debiteurenbeheerder. Wat ik leuk vind aan 4COM is dat je gewoon jezelf kan zijn. Marco van Utrecht ken ik van vroeger en destijds ben ik via hem bij 4COM terecht gekomen. Tot op de dag van vandaag ga ik met plezier naar werk en in mijn vrije tijd kijk ik voetbal, of stap ik op de fiets. Verder ga ik graag op vakantie met mijn gezin.

Marianne Oorschot

Administratief medewerker

Marianne Oorschot

Ik ben Marianne Oorschot, getrouwd met Fons en moeder van 3 (volwassen) kinderen. Binnen 4COM zorg ik er al 12 jaar voor dat alle facturen worden verwerkt en dat de medewerkers hun loon iedere maand ontvangen. Toen ik bij 4COM begon waren we nog een klein bedrijf. Er was destijds behoefte aan iemand die goed met cijfers was en tot op de dag van vandaag vind ik dit nog steeds leuk om te doen!

Elza van Dalen

Medewerker Contractbeheer

Elza van Dalen

Ik ben Elza van Dalen, een rasechte schippersdochter met een veelzijdige functie bij 4COM als receptioniste en medewerker contractbeheeer. Werken bij 4COM is leuk omdat ik geregeld ‘oude’ bekenden tegenkom, waar ik vroeger mee op het schippersinternaat heb gezeten. Mijn kernwaarden zijn Orde – Netheid – Discipline; daar Vaart u wel bij!  

Roy R. Chokra

Medewerker Service en Support

Roy R. Chokra

Met veel plezier maak ik onderdeel uit van de afdeling service en support. Samen met het team verhelpen wij dagelijks verschillende problemen en zoeken we samen met u naar de juiste oplossing!

Don Roemers

Medewerker Service en Support

Don Roemers

Ik ben Don en met veel plezier maak ik deel uit van het 4COM team! Ik ben werkzaam voor de afdeling service en support. Samen met het team verhelpen wij dagelijks verschillende problemen en zoeken we samen met u naar de juiste oplossing.

Nina Nieuwenhout-Rotmans

Medewerker Contractbeheer

Nina Nieuwenhout-Rotmans

Hi! Mijn naam is Nina en ik ben werkzaam op de afdeling contractbeheer. Mijn taken zijn afwisselend en bovendien is contractbeheer de gezelligste afdeling binnen 4COM! ;) In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het hockey- of voetbalveld en natuurlijk ben ik een groot fan van reizen!

Dick Vervaart

Accountmanager

Dick Vervaart

Ik ben Dick Vervaart en ik ben werkzaam bij 4COM als Accountmanager telecom. Met meer dan 30 jaar ervaring in de telecombranche ga ik het sales team versterken met het verkopen van totaaloplossing op het gebied van vaste- mobiele telefonie en internetdiensten. Het liefst ben ik in gesprek met klanten om te kijken naar de beste oplossing.