4com.nl

Jacobus Lipsweg 112

3316 BP Dordrecht

Nederland

E: info@4com.nl

T: 078 - 750 17 35

iPhone 8 en 8+ nu leverbaar

Met de iPhone 8 en 8+ brengt Apple wederom zeer sterke toestellen uit. Bij de iPhone 8 en 8+ zien we weer een aantal interessante veranderingen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is er dit keer een glazen behuizing aanwezig, hierdoor wordt ook draadloos laden mogelijk. De nieuwe Apple A11-chip zorgt bovendien voor nog meer rekenkracht!

Indrukwekkende prestaties
Met de iPhone 8 introduceert Apple hun nieuwe chipset, de Apple A11. Deze bevat wederom een processor die zeer krachtig is en ondertussen weinig stroom verbruikt. Met dit toestel draai je dus de zwaarste apps en games en ben je ondertussen de hele dag bereikbaar!

Draadloos opladen
Doordat de iPhone 8 een glazen behuizing heeft is er voor het eerst de mogelijkheid om draadloos op te laden. Hierdoor wordt het opladen van je iPhone nog makkelijker! Je legt het toestel simpelweg op een Qi-wireless Charger en je bent klaar!

IP67-certificering
Als je je telefoon altijd zorgeloos wilt gebruiken zit je met de iPhone 8 helemaal goed. Dit toestel heeft net als zijn voorganger een IP67-certificering. Dit betekend dat de behuizing een goede stof- en waterbestendigheid heeft. Zo kun je bijvoorbeeld in een flinke regenbui gewoon blijven bellen.

Bestel uw toestel bij 4COM en ervaar de gratis overzetservice.
Klik hier voor meer informatie

Naar nieuwsoverzicht

Mijn 4COM

Log in om uw verbruiksgegevens in te zien.

Abonnementen

ShipNet T-Mobile Unlimited T-mobile

EU12 of 24 maanden

v.a.€ 3500

Vodafone RED Pro Elite -

EU12 of 24 maanden

v.a.€ 3900

Meer abonnementen »