• Mobiele oplossingen

  • wij leveren totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie

  • Vaste Telefonie!

Nieuws

4COM Duurzaam ondernemenWinst halen uit duurzaamheid

Bij 4COM zijn we ons bewust van de impact die we (kunnen) hebben op de wereld om ons heen. Daarom werken we voor 90% energie neutraal en omgerekend hebben we al meer dan 100 bomen geplant 😉

Meer lezen? Klik hier

 


4com: telecom voor de maritieme sector4COM zoekt marktverbreding bij binnenvaart gerelateerde bedrijven

Als relatief klein, op de binnenvaart gespecialiseerd, bedrijf in een wereld van telecomreuzen wees en wijst 4COM de weg in de binnenvaart.

Meer lezen? Klik hier

 


4COM nieuws: sms dienst stopzettenBetaalde content/SMS diensten blokkeren en stoppen

Wel eens een sms’je gestuurd naar een content dienst? Of mee gedaan met een andere vorm van betaalde sms diensten? Dan kan het voorkomen dat u (automatisch) bent aangesloten voor een betaalde content of sms dienst. U krijgt automatische berichtjes over bijvoorbeeld het weer of met marketingacties omdat u zich mogelijk onbewust een keer ergens voor heeft aangemeld. Het goede nieuws is dat u deze sms diensten altijd stop kan zetten.

Weten hoe? Lees hier meer..

 

 


4COM verkoopteamInterview met Paul van Utrecht

‘Voorheen focusten we voornamelijk op mobiele telefonie in de binnenvaart’, analyseert directeur Paul van Utrecht van 4COM. ‘Maar mobiele en vaste telefonie integreren steeds meer. En zeker nu de KPN-ISDN-lijnen worden opgeheven, hebben we al een grote stap gemaakt naar bredere digitale dienstverlening voor de hele telecommunicatie.’

Lees meer…

 

 


ZMgroep

Wij bieden totaaloplossingen aan met helder & duidelijk advies; zo hebben wij voor ZMGroep de totale internet en telecom aansluiting mogen verzorgen op hun nieuwe kantoor. 

Lees hier meer…