4COM dordrecht

4COM

4COM bestaat uit een enthousiast team van meer dan 20 medewerkers. Dagelijks zorgen we dat u optimaal verbonden blijft met onze vertrouwde diensten en producten. Naast dat we graag met elkaar samenwerken, willen we ervoor zorgen dat u zich optimaal op uw gemak voelt. We vinden het belangrijk dat u weet waar wij voor staan en wat u van ons kan verwachten. Daarom hebben wij een aantal jaar geleden onze kernwaarden opgesteld, deze gelden nog steeds in al onze activiteiten.

Onze kernwaarden

Samenwerken & transparant zijn

Wij halen veel plezier uit een hoge klanttevredenheid. Dit bewerkstelligen wij door zoveel mogelijk samen te werken en transparant mee te denken met u als opdrachtgever.

Afspraak = afspraak

Wij hechten veel waarde aan een lange termijnrelatie en bij 4COM geldt: afspraak = afspraak! Op die manier weet u wat u van ons kunt verwachten.

Oplossingen realiseren

Samen met de klant zoeken wij altijd naar een oplossing die past. We denken actief mee en streven altijd naar eerlijk advies. Hiermee onderscheiden we ons en garanderen wij de beste service.

Plezier

Bij 4COM hebben we plezier in wat we doen en naast dat we dit op de werkvloer willen waarborgen, vinden we het ook belangrijk dat we dit uitstralen naar onze klanten. Op die manier zorgen we ervoor dat u zich op uw gemak voelt en weet dat we voor u klaar staan.

4COM kernwaarden