NIEUW: iOS 15 voor je iPhone

iOS 15 voor de iPhone is weer een grote update. Alle iPhones die geschikt zijn voor iOS 14 kunnen worden geüpdatet naar iOS 15. Heb je een iPhone SE, iPhone 6s (2015) of nieuwer? Dan kan jouw iPhone ook worden geüpdatet! Benieuwd naar een aantal van de grootste verbeteringen? Wij hebben ze voor u onder elkaar gezet.

focus ios 15

Verbeter je concentratie met Focus

Focus helpt u afleiding te vermijden wanneer u zich moet concentreren of uzelf moet afzonderen. Kies een focus uit de lijst of maak er een aan om alleen de meldingen te krijgen die u wilt. Zo kunt u ongestoord de gehele dag doorwerken, of genieten van een etentje zonder te worden afgeleid. 

city experience ios 15

Geheel nieuwe stadservaring

Ontdek steden met prachtige details voor wegen, buurten, bomen, gebouwen en meer. Bezoek verbazingwekkende 3D-oriëntatiepunten in alle groten steden in kaarten met zowel dag- als donkere modus

meldingenoverzicht ios 15

Vernieuwd meldingenoverzicht

U kunt elke dag een tijdstip instellen om een handig overzicht te krijgen van de meldingen die u hebt ontvangen. Het overzicht krijgt prioriteit, met de meest relevante meldingen bovenaan.

scherm delen in ios 15

Delen

Met SharePlay kun je samen dingen bekijken of beluisteren en je scherm delen in FaceTime. Er is ook een functie Gedeeld met jou waarmee je links, afbeeldingen, muziek en andere inhoud met anderen deelt. Berichten verschijnen direct in de desbetreffende app.

weer app iphone

Verbeterde weer-app

Het frisse nieuwe uiterlijk van de Weer-app omvat grafische weergaven van de weersverwachting met prachtige nieuwe geanimeerde achtergronden. Je vindt er ook kaarten met informatie over luchtkwaliteit en temperatuur.

Meer weten over communicatieoplossingen voor uw bedrijf?

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over telefonie en internet van 4COM? Laat u op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen door één van onze adviseurs.

De voordelen van 4COM

één aanspreekpunt één contract
Flexibel en schaalbaar
Onafhankelijk advies