Een dag met Hans de Vries, adviseur bij 4COM

Hans de vries is adviseur bij 4COM.

07.50 uur – Bij binnenkomst eerst een lekkere bak koffie. Tijdens het drinken van de koffie praat ik wat bij met m’n collega’s over de voetbal wedstrijd van gisteravond.

08.00 uur – Samen met mijn collega neem ik een aantal projecten door met betrekking tot VoIP / Cloudtelefonie. We bespreken samen welke type oplossing het beste aansluit bij de wensen en eisen van de klant.

08.30 uur – Tot 10.00 uur heb ik de tijd om een investeringsvoorstel uit te werken van een project voor Cloudtelefonie. Het betreft een project met zowel vaste telefonie als mobiele telefonie. De grote uitdaging bij dit project zit hem in de levertijd van de glasvezel verbinding.

10.30 uur – Telefonische afspraak met een leverancier van Glasvezel verbindingen om de levering bij een bestaande klant door te nemen. De klant wil graag een tussenoplossing want hij vindt de levertijd te lang.

12.00 uur – Bij 4COM hebben we de gewoonte om tussen de middag met elkaar te lunchen. We doen dit in twee groepen, om de telefonische bereikbaarheid optimaal te houden. We dekken gezellig de tafel en hebben een op deze manier een prettige en verantwoorde lunch met elkaar.

13.00 uur – tot 15.00 uur heb ik ruimte in m’n agenda om openstaande offertes na te bellen en tevens een aantal acquisitie gesprekken te voeren.

15.30 uur – Een afspraak bij een klant om een instructie te geven met betrekking tot het nieuwe telefonie systeem. De groep bestaat uit totaal 6 personen, waaronder de receptioniste.

17.30 uur Start van een evenement van Vodafone in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement krijgen we een update van alle producten uit het portfolio van Vodafone/Ziggo. Tevens krijgen we een blik in de toekomst wat eraan zit te komen qua producten. Met name IoT krijgt veel aandacht. (Internet of Things).

20.00 uur – Voldaan rij ik vanuit Utrecht naar huis.

Meer nieuws lezen…