fbpx
  • Op zoek naar maatwerk advies? Wij helpen u graag!

  • Zakelijke Cloud Telefonie voor de drechtsteden

  • Vaste Telefonie!

Disclaimer

Op het gebruik van deze website 4Communications BV zijn onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van deze disclaimer/gebruikersvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Privacy

Bij 4Communications BV respecteren we uw privacy. Niet vanwege de wet, maar omdat wij net zoveel waarde hechten aan privacy als u. Daarom gaan we zorgvuldig om met uw gegevens en nemen we de benodigde maatregelen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. We zijn lid van YourSafetynet en werken dan ook 100% AVG compliant.

De inhoud van uw gesprekken, berichten of databestanden blijft geheim. De wet verbiedt ons om de inhoud van bel-, sms- en internetverkeer te bekijken zonder expliciete toestemming. En daaraan houden we ons natuurlijk. Ook verkopen we uw gegevens niet aan anderen.

Bij wijzigingen van ons Privacy Statement houden we u ten alle tijden op de hoogte en wordt dit aangepast op onze website.

Gebruik van informatie

4Communications BV streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat 4Communications BV niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De Juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. 4Communications BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen 4Communications BV en de gebruiker van de website ontstaan.

Email

4Communications BV garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met 4Communications BV te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. 4Communications BV heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. 4Communications BV aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van 4Communications BV zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag u niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat 4Communications BV daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.