Ontdek de postcodecheck van 4COM

Directeur Paul van Utrecht werd geïnterviewd voor de Waltmann Business update

Bekend is hun ‘postcodecheck’. Directeur Paul van Utrecht hierover: “Voor bedrijven die nieuw bouwen of verhuizen is een digitale infrastructuur op de nieuwe locatie van groot belang. Liggen er al kabels in de grond? Is er glasvezel en wat kan er wel en wat niet? Kortom, vragen die wij met de postcodecheck kunnen beantwoorden.”

Postcode check 4COM

Als de benodigde voorzieningen nog niet voorhanden zijn, verzorgt 4COM niet alleen het graven en de aanleg van kabels, maar ook het vergunningentraject. Bovendien gaat 4COM met de providers in de slag om tot de beste communicatieoplossing te komen.

“Wij weten de weg in de telecom- en IP-wereld,” vervolgt Paul. “Voor een klant is het vaak een zoektocht. Onze adviseurs bekijken verschillende mogelijkheden omdat we met diverse providers werken, zo kunnen we onafhankelijk advies bieden aan de klant. Wij zijn als het ware de tussenpersoon tussen de partijen.” 4COM werkt samen met Waltmann Bedrijfshuisvesting. “Vaak vraagt een ondernemer wat er al aanwezig is op het gebied van telecom en ict op zijn nieuwe locatie. Met de postcodecheck kunnen wij die vragen beantwoorden. Wacht niet te lang, want alleen al het vergunningentraject neemt minimaal zes weken in beslag.”

Doe de postcode check hier:

De voordelen van 4COM

één aanspreekpunt één contract
Flexibel en schaalbaar
Onafhankelijk advies