4COM nieuws: content en sms diensten stopzetten/blokkerenBetaalde content/SMS diensten blokkeren en stoppen

Wel eens een sms’je gestuurd naar een content dienst? Of mee gedaan met een andere vorm van betaalde sms diensten? Dan kan het voorkomen dat u (automatisch) bent aangesloten voor een betaalde content of sms dienst. U krijgt automatische berichtjes over bijvoorbeeld het weer of met marketingacties omdat u zich mogelijk onbewust een keer ergens voor heeft aangemeld. Het goede nieuws is dat u deze sms diensten altijd stop kan zetten.

 

 

Hoe kan ik een sms dienst stopzetten?

Stopzetten kan gemakkelijk via de website van Stichting gedragscodes mobiele diensten (Payinfo), wilt u dit? Klik dan hier:

Op de website van Payinfo vult u uw mobiele telefoonnummer in. Vervolgens sturen zij een gratis sms met daarin een wachtwoord om uw betalingen in te zien en deze eenvoudig stop te zetten.

Van welke sms diensten maak ik gebruik?

Wilt u erachter komen of ook u gebruik maakt van betaalde content of sms diensten? Er zijn twee manieren om hier inzicht in te krijgen

  • Bekijk uw mobiele telefoonrekening. Hierop staan alle diensten apart vermeld.
  • Vul uw mobiele telefoonnummer in op de website van Payinfo. U krijgt een wachtwoord waarmee u een overzicht ziet van alle content en sms diensten.

Terug naar nieuws…