4com.nl

Jacobus Lipsweg 112

3316 BP Dordrecht

Nederland

E: info@4com.nl

T: 078 - 750 17 35

 

Optimaal bereikbaar!

4 One
Is de VoIP telefonie dienst van 4COM. Met 4 One belt u betrouwbaar en voordelig al vanaf één gebruiker via het VoIP platform van 4COM. VoIP is het bellen over het internet. Hierdoor hoeft u niet meer zelf te inversteren in een dure telefooncentrale maar kunt u al vanaf één gebruiker gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale. 

Altijd de nieuwste telecomfaciliteiten dankzij 4 One
Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heeft u geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf. Onder de naam 4 One biedt 4COM u dit innovatieve telecomconcept aan.

Overal en altijd bereikbaar
4 One is extra aantrekkelijk als u veel werkt met telewerkers of als uw medewerkers vanuit verschillende locaties werken. Ongeacht de plek waar zij zich bevinden, zijn zij altijd op hetzelfde nummer bereikbaar.

Vestigingen verbinden
Als u meerdere vestigingen heeft, koppelt 4 One deze voor u slim aan elkaar. Er ontstaat vervolgens één telefonienetwerk, waardoor alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden. Dit levert u op jaarbasis een meer dan interessante besparing op. Bovendien hoeft u de afzonderlijke vestigingen niet zelf te voorzien van een telefooncentrale. Alle vestigingen bellen via dezelfde externe telefooncentrale. Ook dat is pure winst voor u.

Snel opschalen bij groei
De capaciteit van het netwerk waarvan wij gebruik maken is schaalbaar. Daardoor kunnen wij u snel extra capaciteit bieden als u deze nodig heeft. Op tijdelijke basis of permanent. Dankzij de flexibiliteit van het netwerk hoeft u dus nooit reservecapaciteit af te nemen. Met andere woorden: u betaalt slechts voor wat u nodig heeft, terwijl u wel de zekerheid heeft dat u snel kunt uitbreiden als het moet. Als dat geen flexibiliteit in optima forma is.

Voorloper op telecomgebied
Als gebruiker van 4 One beschikt u altijd over de nieuwste telecom- en ICT-faciliteiten. Vergelijkt u dit eens met de situatie waarin u zelf moet investeren in een nieuwe telefooncentrale. Als gevolg van de voortschrijding van de techniek loopt u in dat geval al snel achter de feiten aan. Met 4 One weet u daarentegen zeker dat u altijd een voorloper bent op telecomgebied. En dat heeft een positieve uitstraling op het imago van uw bedrijf.

Maximale betrouwbaarheid
4 One blinkt op veel fronten uit. Op het gebied van betrouwbaarheid spant deze innovatieve telecomoplossing de kroon. Het is niet voor niets dat 4COM u een maximale beschikbaarheid kan bieden. De telefooncentrales waarvan wij gebruik maken, bevinden zich op een maximaal beveiligde externe locatie. Het VoIP-platform is over maar liefst vier verschillende datacenters gedistribueerd. Meer bedrijfszekerheid kunt u zich niet wensen.

 

Mijn 4COM

Log in om uw verbruiksgegevens in te zien.

Abonnementen

ShipNet T-Mobile Unlimited T-mobile

EU12 of 24 maanden

v.a.€ 3500

Vodafone RED Pro Elite -

EU12 of 24 maanden

v.a.€ 3900

Meer abonnementen »