.

.

Nieuw! Approvals in Teams

Sinds 19 januari is de nieuwe app ‘Approvals in Teams’ beschikbaar. Met de app kunt u op een snelle en gestructureerde manier goedkeuring vragen of geven aan collega’s of teamleden. De app biedt een overzichtelijke omgeving waar alle details te zien zijn zoals: Waar komt het verzoek vandaan, wie is de aanvrager, wie de behandelaar en wat is de status van de goedkeuring (dit proces kan namelijk uit meerdere stappen bestaan).

Een goedkeuringsverzoek maken

U kunt een goedkeuring starten vanuit de chat, het kanaal of via de app omgeving zelf. Vul de naam van het verzoek in, wie het verzoek moet goedkeuren, eventuele aanvullende informatie en voeg indien nodig een bijlage toe. Bovendien kunt u aangepaste reacties maken om uw verzoek aan te passen aan de behoeften van uw bedrijf.

Approvals app
Een verzoek goedkeuren of afwijzen

Zodra een goedkeuring is ingediend, krijgen de goedkeurders een bericht. Zij kunnen de details van het verzoek bekijken zoals de eventuele bestanden die bij de goedkeuring horen. Als het verzoek is ingediend in een chat of een kanaal, wordt een ‘approvals card’ weergegeven met alle relevante acties die u kunt nemen.

Goedkeuring goedkeuren teams
Een goedkeuringen bijhouden en beheren

U kunt al uw goedkeuringen bekijken en beheren vanuit één plek in Teams. Elk verzoek wordt weergegeven met de belangrijkste details, zoals de status, bron, aanvrager en goedkeurders. U kunt ook een specifieke goedkeuring selecteren om wat meer informatie te zien en de voortgang bij te houden.

Elektronische handtekeningen vastleggen (Binnenkort beschikbaar)

Soms moet u iets formeel goedkeuren en vastleggen en is het nodig handtekeningen toe te voegen aan het goedkeuringsproces. Microsoft Teams werkt nauw samen met belangrijke partners om u in staat te stellen een goedkeuring met elektronische handtekening te maken met Adobe Sign, DocuSign en andere leveranciers van derden, rechtstreeks in de Approval-app. Om dit te doen kiest u de leverancier van uw elektronische handtekening en voegt u de details toe. Zodra de aanvraag is ingediend, worden ondertekenaars op de hoogte gebracht met een e-mail en kunnen ze deze eenvoudig bekijken en ondertekenen. Goedkeuringen houdt de hele workflow bij in de context van Teams.

Handtekening in teams goedkeuring
Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van slimmer werken voor uw organisatie? Lees onze whitepaper hier: (klik hier) Of kom direct in contact met één van onze adviseurs. Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel 078 – 750 17 35